Projecten

TV Kasten

Een in hoogglans gespoten witte tv kast. Door middel van een tv lift is de tv te verbergen in de kast. Een klep die automatisch open en dicht gaat zorgt voor een mooie afwerking. Aan beide zijden is een la verwerkt waardoor het gehele wit gespoten paneel mee komt. Hier achter schuilen meerdere laden. Hier kan men DVD's / CD's of administratie kwijt.

Kledingkasten
Een steigerhouten open kast van muur tot muur opgebouwd in vijf segmenten. De bovenste hang gedeelten zijn vaak te hoog en hier is dan ook gebruik gemaakt van een kledinglift. Hierdoor komt het hang gedeelte naar voren en naar beneden zodat kleding afhalen en ophangen vereenvoudigd wordt zonder opstap op een keukentrap. In de twee segmenten met legplanken zijn 4 soft close laden ge├»ntegreerd waar bijv. sokken of andere te verbergen kleding stukken liggen. Het laatste segment betreft een deur van steigerhout waarachter de strijkplank etc verborgen zit.

Kasten van steigerhout komen steeds vaker voor in huis en geven de kamer een rustig maarook stoere uitstraling. 

Boekenkast / TV Kast
Een dubbele wit gespoten op maat gemaakte kast met paneeldeuren. De kast geeft een robuuste maar toch rustige uitstraling. Er is gebruik gemaakt van de lijnen welke ook gebruikt zijn bij de reeds bestaande open haard. In de rechter onderkast is de TV verborgen achter de paneeldeuren. 

Bouhuijs Kastsystemen

De Oostmaden 32
7909CP Hoogeveen
0528-233666
┬ę copyright 2014 - Kastsystemen.nl